MoDoToLo's Place

Mo

de Missus

de Missus

Hieronder vind je wat pointers over what makes me tick in life...(naast m'n mannen ofcourse..).

Nog een ventje!

Mjuuumm..knuffelen! (denkt mama...Milo denkt er het zijne van..)
Mjuuumm..knuffelen! (denkt mama...Milo denkt er het zijne van..)

Jaaa, er is nu nog een ventje bij! Nog meer hobby! Deze hobby heet Milo Aran en is een heerlijk knuffelbeertje met enorme wangen! En dat is echt genieten!

Niewe Hobby!!!

Me and my hobby..
Me and my hobby..
En wel...the new man in my life: TOM!!!
Heerlijk om mee bezig te zijn, naar te kijken, te knuffelen, te fotograferen en alles wat nog meer met 'm kan! Deze hobby kost ook wel wat meer tijd gemiddeld genomen dan m'n andere hobbies, maar dan heb je er ook wel wat voor!!
Ik ga gauw weer met 'm spelen!!

Al wel bekend:

Al wel bekend:
Madonna fan (vereist geen verdere uitleg...)

En ook:

En ook:
Aviation Fanatic!! (geef toe: het is een wereldwonder dat 400 ton gewoon de lucht in de kan!! en dan ook nog 912 km/uur kan vliegen!!)

...ook nog wel wat cultuur..

...ook nog wel wat cultuur..
En wel in de vorm van Shakespeare!! Wat een genius!! Dat 1 man zoveel geweldigs, intens, werkelijks in zulke mooie bewoordingen neer kan zetten! Fabulous! Zou er veel meer tijd aan wilen besteden..

en dan ook nog ...

en dan ook nog ...
Fotografie!! (en niet afgebladderde muren zoals laatst iemand heel snugger opmerkte...ik noem geen namen)
Deels reden van deze site. Fotografeer al sinds m'n 14e en ben ooit begonnen met foto's van wolken en nice skies met een snipsnapje en dat is 'n beeetje uit de hand gelopen. Ik ben nu eindeluk dan toch digitaal en de oude analoge camera staat stil in een hoekje te sniffen, want je gaat inderdaad niet meer terug..
Maar het is super!! Loving it! Heerlijk dat je van een vakantie niet alle 3000 foto's meer hoeft in te plakken!! Yeah!!

for the necessary fun

for the necessary fun
Animation!!
You just gotta love 'm!

BiebMiep

BiebMiep
Love books!!
Not much room for more..

Australie nu natuurlijk ook!!

Australie nu natuurlijk ook!!
Na zo'n geweldige vakantie, zo'n ultieme ervaring, ja, is Australie toch ook echt wel een hobby te noemen. Met de 75 kilo waarmee we thuis kwamen, was bijna de helft boeken (de rest eten..mmm...staat dat trouwens al in m'n hobbylijst??). Boeken over visjes, dolfijnen, aborginals, scheepswrakken..noem maar op!
Ik vermaak me wel! No worries, mates!!

Maar ook lekkere dingen..

Maar ook lekkere dingen..
Zoals lekkere biertjes!! Maar na Toscane hebben een paar biertjes toch ruimte moeten maken voor lekkere wijntjes...Gelukkig is er plek voor iedereen!
Hier sta ik voor de Leffe Brouwerij

Moderne Dance!

Moderne Dance!
He-le-maal geweldig, zowel om te doen (in m'n mini-sportzaal), als om te zien. Ondanks klassieke scholing ben ik toch vooral een sucker voor de meer vrijere vorm van moderne dans. Ik ben zwaar fan van het Nederlands Dans Theater (beste van heel NL en beyond!), en 'swerelds beste choreograaf is toch wel Jirí Kylián!! Paul Lightfoot en Sol León komen op een hele strakke 2e plaats. Ga eens kijken naar een voorstelling van ze...You'll be amazed!

London!!

London!!
My love..My city..my world...Echt supercoole stad. Na kleine 2 jaar daar wonen mag ik dat wel zeggen: de ultieme combi van traditie en hip, het truttige met het futuristische, armoedig en stinkend rijk, typisch Engels en ongelooflijk internationaal..London is alles wat je wilt dat het is, en dan nog veeeel meer!!

Party!

Party!
The girl likes to partyyy!!! (boy ook wel for that matter..)

Wat is nou een toffere combi dan leuke mensen, great food, lekkere muziek en een drankje??

Wat wel de moeite van het vermelden waard is, is dat ik de champagne op de foto hiernaast, van een zeer charmante steward van British Midland heb gekregen (naast ook nog Godiva chocolaatjes!)...Dat compenseerde de storm-angsten wel enigszins! (we hingen bijna met het onderstel in de Noordzee!