MoDoToLo's Place

Do

de Mister

de Mister

Hallo daar. Hier een klein kijkje in de ondoorgrondelijke krochten van mijn leven!

Star Wars!!

Star Wars!!

Afgezien van de Heidi scene in Star Wars II en de lichte teleurstelling van het beertjesfeest in de laatste film is Star Wars een 810 minuten joy ride to the dark side and back. En die karakterontwikkeling van Meneer Vader!!!!! Voor fans (maar ook voor Trekkies of SiFi haters) kijk ook eens op
http://www.storewars.org/flash/

Bioeoeoeoeh!!

Bioeoeoeoeh!!

Wil je de wereld veranderen???! Koop bio!!!!! Want daar worden beestjes blij van (kijk hiernaast maar, als dat geen hard wetenschappelijk bewijs is!!). Maar plantjes hebben ook gevoel, dus vergeet de groentesectie niet. "Maar, maar, maar..... ik weet niet waar ik biologisch kan kopen!" Yeah right. Na de supermarkten kun je namelijk ook nog kijken op: 
http://www.biologica.nl/eko-gids/

Cooking!! (& Eating.)

Cooking!! (& Eating.)
Heb je dat ook wel eens. Kom je terug van vakantie en dan zijn de helft van je vakantiefoto's in restaurants geschoten. Do achter een bord home-made pasta met truffelsaus, Mo achter een bord zalm op een bedje van rucola en pijnboompitjes. Oh, eh..... dus dat heb je nooit. Nou ja. Eten is lekker en koken is leuk. Na een kookevent op de Eko-boerderij "De Eerste" in Marknesse, eentje in "De Wierschuur" op Terschelling en een thuiswedstrijd op "Zeezicht" in Woageningen zijn we bezig met voorbereidingen voor een nieuwe kooksensatie. So stay tuned!!!

Lord of The Rings

Lord of The Rings
Een heerlijk lezende historische roman en fantastsich realistisch verfilmd!!! Kortom one big round of applause for meneer Tolkien en Peter!!!!

Ice or Tarmac Skating!

Ice or Tarmac Skating!
Ik wil weer eens een echte winter!!!!!!!!!!!!! Er is niets lekkerders dan schaatsen tussen de rietkragen. Handen op de rug, het ijs golvend voor je uit!

Innocent!!!!

Innocent!!!!
It was love at first sight!!!! She was sweet and innocent and living in London!* Maar gelukkig zijn ze nu ook in Nederland te verkrijgen: Bijenkorf, Schiphol en hopelijk binnenkort op nog veel meer plaatsen. Want dit merk steelt meteen je hart. Visit the website and  ready to fall in love!! Sweet, sweet love!
http://www.innocentdrinks.co.uk/

*But daddy still loves mummy, my one and only true love: Mo... je weet wel dat schatje onder "she"