MoDoToLo's Place

guest book

220 berichten, 22 pagina's 
«  13  14  15  16  17  » 
24-02-2007
Geplaatst door: Aafje

Leuk! Leuk! Leuk!

Haai luitjes,
Leuk hoor, al die mooie foto's van jullie vakantie! Tom wordt al een echt mannetje zeg! Nou, nog even lekker uitrusten en dan zie ik je wel weer in (de kolfruimte in) Vlaardingen Monique!!!

24-02-2007
Geplaatst door: MoDoTo

Jaja...de site heeft een nieuwe kleur! Misschien wel effe wennen, zo donker na dat helle lichtgroen, maar we vonden het best winterig, en passen bij kou en warme chocomelk! En natuurlijk bij Tom's plaatje! Als het weer beter wordt, komen er weer meer heppie kleurtjes: for now: choco!!

08-02-2007
Geplaatst door: Elke

Ik hou jullie in de gaten!

Zelfs vanuit Peru kan ik volgen hoe het jullie vergaat! Bijhouden, he, die site! Over een jaar loopt ie en kan ie ´Elke´ zeggen, toch? Tegen die tijd kom ik terug... Dikke kussen uit Cusco, voor alledrie!

06-02-2007
Geplaatst door: Martine

Geweldige foto's

He meid wat een geweldig mooie foto's maak jij. Ik ken je site via Maakum en kijk met bewondering hoe jij je kindje wel goed op de foto krijgt
Kan ik niet bij je op les en welke camera gebruik je, misschien scheelt dat.
Oh ja mijn site is inmiddels klaar, kijk maar eens op blozendebesjes.nl

groetjes!Martine

31-01-2007
Geplaatst door: Finn

Bad hairday?

Tja, ik ken 't (nog?) niet want er groeit nog steeds niets op mijn hoofd (hoewel oma van de week enthousiast riep: je wordt blond!). Maar wat gebeurt er bij jou dan? 1. Ik zie dat je van zwart naar blond gaat, 2. het wordt steeds minder! Ik kan uit ervaring zeggen dat less is more. Geen gedoe met onplofte kapsels, maar toch. Ik vond die waanzinnige haardos van jou wel cool.

Mooi nieuwe foto's trouwens van jou met je mamma. Ik ben voor het eerst met vakantie geweest. Foto's staan op mijn weblogje.

Groetjes en tot zaterdag! Gaan we lunsjen. Gezellig!

28-01-2007
Geplaatst door: Ine

"Hartebreker"

"Te mooi om waar te zijn! Een prachtkerel van bijna vier maanden, wat wordt dat over 244 maanden?!?
genieten en herinneren mede m.b.v. deze mooie site.
Liefs, Ine

28-01-2007
Geplaatst door: Tata Ellen

Zeg!!

Hello everybody,
Ik zie dat de teller aardig doorloopt (bijna 20000!) maar niemand laat een berichtje achter. Als je zo ,die lekkere snoet ziet, dan moet je daar toch wat van zeggen! ( is ook leuk voor MoDo
) En Tom, ga zo door met je gekke bekkies, ik vind de foto's super!!
Bisoutjes

04-01-2007
Geplaatst door: Tata Ellen

Happy Vermaanddag

Gefeliciteerd kleine man. Drie maanden vandaag !!!!
Veel plezier met het vieren, een dikke kus van Tata Ellen voor jullie alle drie. Bisoutjes.

29-12-2006
Geplaatst door: Finn

Koele kerst!

Hee man, waarom was je nou zo druk met kerst. Dit is de dag waarop je iedereen kunt inpakken voor je. Doen ze daarna alles voor je. Ik heb al het gepriegel van de familie van pappa en mamma overleefd en nu zijn pap en mam al dagen heel lief voor me. Bij elk piepje krijg ik aandacht, speeltjes en eten. Tipje voor O&N dus!
Zie dat ze jou ook uitgedofd hebben met zo'n kerstslab en muts. Ik moest er ook aan geloven. Ben benieuwd wat ze met O&N voor ons in petto hebben.
Nou, tot snel!

23-12-2006
Geplaatst door: innocent drinks

free smoothies for all

Do, Mo en To,
Wanneer zijn jullie weer eens sowieso een dagje thuis om de postbode te ontvangen? Hij komt dan heel graag weer eens een lading smoothies bij jullie bezorgen. We begrepen dat Tom da Man daar al naar uitkijkt.
Groeten,
innocent