MoDoToLo's Place

guest book

220 berichten, 22 pagina's 
«  17  18  19  20  21  » 
15-08-2006
Geplaatst door: helen

hoera voor Monique!!

Dag lieverds en de jarige Monique in het bijzonder,
Twee unieke momenten in één: ik ben zowaar weer eens op bezoek op de site én ik denk tijdig aan je verjaardag! Hoera, wat een bijzondere verjaardag is dit, je laatste kinderloze birthday !! Dus de laatste keer dat je ontbijt op bed krijgt dat niet vervolgens door de kleine brenger zelf wordt opgegeten, de laatste keer dat je een kadootje je krijgt dat niet bij de Bart Smit is uitgezocht en vervolgens door de kleine vingertjes zelf uitgepakt, de laatste keer dat je niet al om zes uur s'ochtends wordt toegezongen omdat zij nog opgewondener zijn dan jijzelf over je verjaardag... Je hoort het al, hier spreekt een deskundige die zich nauwelijks kan herinneren hoe het was om lange, lome verjaardagen te hebben, waarin je alleen maar precies deed wat je zelf wilde!
Ik wens jou een prachtig nieuw jaar toe, waarin overduidelijk iets heel bijzonders gaat gebeuren. De geboorte van jullie zoontje! (Want dat het een jongetje wordt, dat lijkt me duidelijk...ik zag het meteen op zijn foto!)
Ik bel je snel om weer eens wat af te spreken. Je ziet er trouwens prachtig uit met je mooie (streepjes)buik.
Een hartegroet en dikke zoen, Helen

06-08-2006
Geplaatst door: adriaan

Wat kleurtje betreft doet et me een beetje aan 3PO denken, geslachtsneutraal dus of hebben jullie dat met homootje in jullie enquete bedoeld

03-08-2006
Geplaatst door: Ellen

troostprijs??

En is er misschien een troostprijs voor de 10261 ste bezoeker?? Please?? :'(

bisou zusje

30-07-2006
Geplaatst door: Pietor

"De meeste mensen lijken ook de weg naar het gastenboek kwijt te zijn.." Auw! Ik pas deze schoen, dus trek ik 'em maar aan.. ;-) Ben iig weer helemaal bij wat betr online-baby-talk! Super dat alles zo goed met jou + Kleine gaat, Em! BTW We lunchen snel bij he? Ondertussen zit Udo relaxed aan oversized pizza (fantastische foto) maarrr hij heeft al die Megajoules ontwijfeld nodig voor inrichten baby(design)kamer.. (foto??) Succes daarmee! Happy rays, P

27-07-2006
Geplaatst door: Hnas

De enquete


Zo, 't is toch mooi gelukt jullie enquete danig de goeie kant op te krijgen, dankzij een laptop en 2 pda's die allemaal een stem mogen uitbrengen!
Uiteráárd wordt 't een jongetje..... Meiden zijn er tenslotte al genoeg!
Ik bied aan om 'm te leren voetballen, judoën, meiden te versieren en bier te drinken!

27-07-2006
Geplaatst door: hans

hoe jarig!!??


Waarom weten wij niet wanneer Dootje jarig is?? Hangt die verjaardagskalender er bij ons joker??

27-07-2006
Geplaatst door: Ellen

leuk,leuk

Super foto's van de verjaardag. Inderdaad een beetje eenzaam hier in jullie gastenboek, maar dat ontmoedigt me niet hoor! Ik heb de enquete gedaan, en ben benieuwd wat de anderen ervan vinden. Bisous zusje

19-07-2006
Geplaatst door: Ellen

mooie baby!!

Leuk dat je niet hoeft te wachten totdat de baby er is om fotootjes te hebben.Ok luitjes de weddenschappen zijn open!! Is het een jongen of een meisje?? (wat denken jullie ervan?) Ik ga eerst nog even naar de foto kijken.
bisou uit Frankrijk

06-07-2006
Geplaatst door: Ellen

Buikje

Ik ben vrijwilliger als je nog een buik zoekt voor een foto. ( en ik ben ook niet in verwachting)
Bisou zusje

24-06-2006
Geplaatst door: Ellen

My house

Merci voor de leuke buikfoto , dat begint er serieus op te lijken. Grappig effect je huis zo op internet, bevalt me best.En uiteraard rekenen wij erop dat jullie, met koter, bij ons de deur platlopen. ( please!!?)Merci MoDo.
bisou zusje