MoDoToLo's Place

guest book

220 berichten, 22 pagina's 
«  18  19  20  21  22 
09-10-2005
Geplaatst door: ine

herstart ine

uit de emoticonvalkuil geklauterd dan het vervolg op vorig bericht. Ik stel me voor dat jullie heel spannend genieten en ik geniet enorm van "De avonturen van MoDo". Wens jullie nog een mooi vervolg van dit grote avontuur en kijk ernaar uit jullie opgewekt doch enigszins vermoeid (het herstel duurt zeker 5 events!)op vaderlandse bodem terug te zien. Nog veel genieten en gezond weer bij ons terugkomen!!!!!!!!

09-10-2005
Geplaatst door: ine

"Te gaaf" reisverslag!

Lief MoDo-stel
Bij het lezen van jullie spannende verslagen vind ik dat jullie een toepasselijk "merknaam" hebben gekozen (een ogenblikje om alles te doen!)en dat dit motto

05-10-2005
Geplaatst door: Eric

gddaay

dear mo&do,
nu pas 1st time jullie boekie gelezen. wat een avonturen, Kuifje is er niks bij!! goed dat je op de plee zat toen je die kakkerlak zag,ik zou zelf in m'n broek schijten. lekker al die hambo's en karbo's op de barbie, lekker grillen en 's nachts van de kou rillen. mooi setje wielen, die popeye! kortom heavy shit in de bush! goed voor een boek(verfilming), "Mo&Do's do's en don'ts down under"! gaan jullie nog naar die gekke steve irwin de croc-freak? die is wel een beetje commercieel these days met z'n stomme mobieltjeswinkelreclames. anyway, have fun en be good! aai geen kwal maar wel een kwala en alles komt goed.

04-10-2005
Geplaatst door: Mo & Do Selluf!

Voor Buurman..

Hi Buurman!!
Thanx for the Madonna-info (wist ik natuurlijk al en is de enige reden dat ik op vakantie ben gegaan...dan gaat de tijd wat sneller!!). Lukt ie met de plantjes en lekkende dakramen enzo?? Sure hope so en dikke Thanx vanuit Down Under!!
Alle andere mensen; thanx voor jullie berichtjes hier! Da's errug leuk om te lezen zo ver weg eenzaam aan de andere kant van de wereld enzo..!
Take care!! Hugs, Mo & Do!

03-10-2005
Geplaatst door: daantje

pfffff.... geen idee nog

heeee mootje en dootje
leuke site hebben jullie gecreeert zeg. thanks voor het leuke kaartje. wat grappig dat je weer naar je birth house bent geweest daar aan de andere kant van de wereld. morgen (dinsdag) kom ik eindelijk in de buurt van Schiedam en dan zijn jullie er niet :'(
heb ik weer........ nou jaaa volgende keer beter. ik wens lullie veel plezier in australie en we spreken elkaar wel weer een keertje(SNEL hoop ik)


een hele dikke knuf
(kleine ) daantje

02-10-2005
Geplaatst door: Laurens

Ongetwijfeld ben je (Monique) al op de hoogte: Madonna komt very soon met nieuwe single. Op dit moment is de single wel als ringtone te downloaden.

29-09-2005
Geplaatst door: Edmond

Pas op voor Schnappi!!

De jacht op de agressieve zoutwaterkrokodil in Australië moet worden hervat. Die oproep deden deskundigen op het gebied van natuurbeheer donderdag, nadat zoutwaterkrokodillen in twee maanden tijd drie zwemmers hebben gedood.

29-09-2005
Geplaatst door: Edmond

Eindelijk(2)

toch. Ik wilde een smilie toevoegen en niet het bericht al eindigen. Lastig, want nu staat "toch" boven de rest, terwijl ik wilde zeggen; Oh wat missen we jullie toch. De boodschap is duidelijk.
Houden jullie het een beetje uit?
Groetjes aan Kangaroo Jack.
Edmond

29-09-2005
Geplaatst door: Edmond

Eindelijk

Het is er dan toch van gekomen. Oh wat missen we jullie

27-09-2005
Geplaatst door: Jo

Ha Buuv en Do,

Wat een wervelende avonturen allemaal, toffe website. Ben heel benieuwd naar alle vervolgen. Hier is alles prima, met velerlei avonturen op kleinere schaal! Geniet ervan
Buuv