MoDoToLo's Place

guest book

220 berichten, 22 pagina's 
«  18  19  20  21  22 
24-09-2005
Geplaatst door: Laurens

Ha buurtjes, jullie hebben ongetwijfeld een geweldige tijd down under. Even een Schiedam update. De Brandersfeesten zijn aan de gang: Edmond en ik hebben gisteren staan swingen bij een coverband bij Van Diggelen. Hadden jullie vast ook leuk gevonden. Het beste !

22-09-2005
Geplaatst door: sushma

Hi mo en do,Lekker zeg dat jullie in Australie zitten. Grappig dat we het een beetje kunnen meemaken op jullie webside. Ik ben benieuwd wat voor een hotnieuws er nog meer komt. Bij ons gaat alles goed. Druk omdat ik samen met twee anderen een nieuwe groep aan het opstarten ben en die moet al op 1 oktober open. Leuk, een nieuwe uitdaging. Fijne tijd en veel liefs sushma

21-09-2005
Geplaatst door: Laurens

Schiedam begint al wel een beetje stil te worden zonder jullie. Gelukkig is er de website. Groeten van de buurman.

19-09-2005
Geplaatst door: Elke

Bij deze ben ik fan van Prinsvanholland.nl! Dat dat adres nog vrij was! Wordt nu eervol ingevuld... Leuke foto's en verhalen, kortom: een prettig uitstapje voor mij in Nederland terwijl jullie aan de andere kant van de aardbol zitten. Geniet ervan, ik vlieg over jullie heen op 14-10!
Elke

09-09-2005
Geplaatst door: Ruud

Huis

Nog steeds nadraaiend van het behang in jullie slaapkamer. Jullie hebben jullie huis echt mooi ingericht. Erg origineel!
Bovendien is het huis dicht bij het water en dat 'Sjieke' restaurant waar wij afgelopen week erg gelachen hebben.
Moeten wij vaker doen!

Cheers,
Ruud

27-08-2005
Geplaatst door: ina

cheers

hi dear mo & do!

proost op jullie nieuwe site! wij zitten nu met een lekker portje te genieten van jullie digitale werk. zo blijven we voortaan op de hoogte van jullie tripjes en uitstapjes naar exotische en minder exotische oorden. nou, cheers & keep up seizing the day! kizz, ina & astrid uit asten

24-08-2005
Geplaatst door: laurens

Ha buurtjes,
Verrassende website hoor: nu leer ik jullie nog beter kennen dan ik al deed. Het is nog even wachten op een bericht in dit gastenboek van Madge of Bono en dan kan deze website niet meer stuk.

23-08-2005
Geplaatst door: helen

Blijkt dat eerste berichtje toch niet geplaatst te zijn, nu slaat het begin van het tweede berichtje weer nergens op...moeilijk hoor, computers en zo! Ik ben beter in bellen...

23-08-2005
Geplaatst door: Helen

Oeps, ik dacht dat het toevoegen op de smileys sloeg, maar nu blijkt mijn berichtje al weggeschreven te zijn. Tja...ik blijf een beetje een digibeetje. Leuke site en nog fijnere foto's. Jullie moeten toch echt erg gelukkige mensen zijn, met zo'n brede lach op jullie mutuele tronies (ik zag bij "she" dat je prijs op literatuur en cultuur stelt, dus bij deze wat moeilijke woorden. Nou, nog eentje dan: oxymoron)
Ik geloof dat het tijd wordt om af te sluiten, tenzij Marcel nog iets zinnigs toe te voegen heeft?
Ehhh ...
Oh ja, na 20.00 uur 's avonds schakelt een deel van de hersenene bij mannen uit. Jammer! volgende keer voor de lunch proberen...

17-08-2005
Geplaatst door: MoDo

Welkom!

Welkom in het flitsende gastenboek. Feel free to add your comments zodat ik wat leuks te lezen heb als ik weer 'es ziek thuis ben of Udo weer niet van het land is te slaan..
Thanx!!