MoDoToLo's Place

guest book

220 berichten, 22 pagina's 
«  18  19  20  21  22 
13-01-2006
Geplaatst door: Ellen

Bonjour

Hoi allebei,
Ik heb jullie opgefriste site met plezier bewonderd en netje de enquete gedaan. Leuk de nieuwe foto's en kleuren. Ik vind het heel mooi zo.En dus binnenkort romantische foto's uit Wenen . Ik kijk er al naar uit.
Bisous uit Frankrijk

08-01-2006
Geplaatst door: Mo again...

Oops..

Ok...dat gaat wel heeel hard! We zijn al bijna op 2100 visits!! (nu nog wat vaker de enquete invullen en messages achter laten in het Gastenboek please..!!). Niemand heeft zich aangemeld voor de superprijzen voor de 2000e visit (lekker cheap) dus dat sparen we op voor de 5000ste visit!! Yeah!!
Op onze fans!!
Doeidoei darlings!!

06-01-2006
Geplaatst door: Jo

Hi

Ha lieverds,
Nog bedankt voor al het geweldige klussen Do en alle support Mo! Jullie zijn tof. Tot zaterdag en ik hoop dat dit jaar een hogere frequentie JO-MO-DO aan bier in Sjiek oplevert (zie goed voornemen nr 29). Kus!

04-01-2006
Geplaatst door: Mo&Do

Spannende tijden!!

Welkom weer op onze site!! Binnenkort wordt het spannend want wie o wie wordt onze 2000ste bezoekerd??? Er zijn uiteraard knallende superprijzen te winnen!! Als keihard bewijs kun je een "print-page" copie maken met de teller op 2000 en die naar ons mailen! En dan..is De Prijs voor jou!!!!
Leef je uit, zowel in dit Gastenboek als in de enquete!!
Thanx for visiting us and hope to see you soon again!!

25-11-2005
Geplaatst door: Ellen

What can I say

Hai Mootje
Nogal wat tijd doorgebracht om na al die foto's te kijken. Het ziet er na uit dat jullie een onvergetelijke vakantie hebben gehad met als voornaamste resultaat ,flinke zin om dat weer te doen.
Leuk de foto's van Fletcherrd etc. Gisèla en vooral Mary zijn niet echt veranderd. Ruth herken ik minder terug.
Ik denk niet dat ik ( wij) nog naar Australië zullen gaan, maar ik vind het welleuk om jullie foto's te bekijken.
groetjes en ik meld me nog wel. Ellen en co

10-11-2005
Geplaatst door: helen

tijd voor een teken

Hallo lieve Monique en Udo,

Ik ben een tijdje uit beeld geweest (niets ernstigs, vooral erg druk geweest met het leven van al onze clanleden in goede banen te leiden), dus ik heb zojuist een flink aantal van jullie updates in één keer tot me genomen. Wat een vloed aan reisverhalen! Eindconclusie is in ieder geval dat jullie een geweldige tijd hebben gehad! Hopelijk hebben jullie na het knuffelen van de koala's ook weer een keertje tijd om met ons te knuffelen (en te kletsen, dat kunnen wij namelijk zelfs beter dan koala's en Marcel belooft dat hij niet scary erbij zal zijn). Lijkt me gezellig!

18-10-2005
Geplaatst door: Laurens

Ha buren, nu een mail vanuit de subtropen. Een korte update van onze trip so far in je mailbox, Monique.

Laurens

11-10-2005
Geplaatst door: Laurens

Burenpost

Dag buurtjes, het gaat nog allemaal prima in jullie flatjes. Hoewel het flink heeft geregend na de Brandersfeesten zijn de theedoeken nog (kurk)droog; ik begrijp het eerst niet zo en dus heeft Edmond ook een keer gevoeld. Maar ook die stelde vast dat het droog was. Vanaf woensdag pakt de andere buurman het over. Misschien kan hij de ficus instralen, want die kan blijkbaar niet zonder jullie (hij krijgt allemaal gele blaadjes).
Heel veel groeten van Ed en mij en we zien jullie weer bij thuiskomst.

11-10-2005
Geplaatst door: Mo & Do 2

poging 2..hihi

Hi Lieverds!
Wat leuk om ook van jullie te horen!! Erg leuk! Het was in Amsterdam in De Kas, dat we gegeten hadden. Goeie keus! En datum staat genoteerd! Tot gauw!!
liefs, Mo & Do

09-10-2005
Geplaatst door: Ma&Pa

Spannende verhalen met name de ervaringen met de boot op zee waarvan de motor uitviel.
Bij gebrek aan E-mail faciliteien willen Ma en ik meteen van de gelegenheid gebruik maken alvast een aanslag te doen op jullie drukke agenda.
Het ligt in de bedoeling om op zondag 4 december 2005 een matineé voorstelling bij te wonen in Carré met aansluitend een etentje in het restaurant waar wij met jullie ook hebben gegeten, wa(ren)s dat niet "de stadstuinen". Laat het even weten opdat wij kunnen reserveren.
Verder gaat alles goed we blijven jullie volgen,
Groeten Ma & Pa